Mainospaikkamyynti

Mainospaikkamyynti


Kansainvälisen tason tapahtuma-areena, Lahden Urheilu- ja messukeskus, tarjoaa yrityksille useita erilaisia mainospaikkoja.

Lahti Energia -areenan sekä Salpauselkä hallin ulko- ja sisämainospaikoilla tavoitat niin urheilutapahtumien katsojat kuin messujen sekä tapahtumien kävijät. Eri palloilulajien edustusjoukkueiden ottelut keräävät Lahti Energia -areenaan runsaasti katsojia ja heille onkin tarjolla entistä paremmat katsomot sekä puitteet!

Lahden Urheilu- ja messukeskus tulee myös olemaan alueen merkittävin urheilu- ja liikuntaharjoittelun kohtaamispaikka, kun lento- ja koripallon, salibandyn, sulkapallon, jalkapallon, voimistelun ja useiden muiden lajien harrastajat valtaavat hallit.

Lahden Messujen eri messut aina Raksasta Caravaniin sekä erilaiset tapahtumat ja konsertit keräävät halleihin myös runsaasti yleisöä.

Osta mainospaikka, jolla tavoitat lähes 700 000 katsojaa!

Lahden Urheilu- ja messukeskuksen vuosittainen kävijämäärä on lähes 700 000. Liikuntatapahtumissa tulee olemaan katsojia n. 150 000 ja ottelu- sekä harrastajia n. 380 000. Kaupalliset tapahtumat, messut ja näyttelyt tulevat vetämään keskukseen n. 250 000 kävijää. Asiakasmäärät ovat huomattavasti suuremmat kuin muissa Lahden alueen urheilu- tai tapahtumapaikoissa.